LAS VEGAS...30/7

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ligger i en skön solstol på Hardrock :) haha.. GÖTT, SÅ SOM VI HAR LÄNGTAT! Och nu ska det äntligen bli av.
.
Brännan sitter där den sitter och väskan är packad och bilen tankad :) Yippie!
.
Nää, eftersom vi har lite att stå i så ska vi lägga fokus på det. Och det bästa med allt är att vi har internett på hotellet så ni kommer att få fin fina bilder från Vegas redan imorgon.
.
Puss o kram

Otroligt pigg idag 29/7

Oj oj oj snart e de visst min födelsedag me =) tiden bara rusar iväg känns de som ..
Idag fick jag gå på Yogan själv Malin har så himla ont i sin hand, de e som en liten knöl på den as konstigt. Men de gick ju lika bra utan henne..haha
.
Har precis duschat de va grymt skönt så snart ska jag åka hem och planera lite sen börjar jag jobba =)
.
.
Hoppas ni har en bra dag, för de ska jag ha & få..
.
.
.
.
XOXO

De va ett jävla tjat..!!!

upp o hoppa ligg inte o dra dig måste fånga dagen.. Upp med dig nu ska vi ut och springa nu ska vi upp till Yogan o bla bla bla... Men jag älskar min Malin ändå för utan henne skulle jag va ful o fet hahaha
.
Jag måste tänka mer GRÖNT typ träd gräs löv osv, sen måste jag oxå få in en bit rött så jag tänkte om jag klär mig i rött så har jag de avklarat och på morgonen när jag springer kan jag kolla på allt som e grönt..
.
Idag har jag skypat med Lars Gabrielle Pappa Eva Lena och nån mer tror jag de va super skönt att höra allas röster som vanligt!! Hiihhi
.
Sen drog Anna och jag iväg på shoppingrundor med barnen letade efter en klänning till Kajsa och tillslut hittatde vi en på Nordström rack..men vet inte längre om den passare in på dopet, vi får se.. =)
.
Han som va hemma hos oss på middag igår han va rik, han är värd ca 50 milj dollar haha de ni, de e inte lite pengar, åkte även förbi lamborghini butiken idag ser alltid lika ovärkligt ut =) men drömbilen =) höhö
.
Sen blev de chill i poolen & jacuzzin med grannarna =)
.
Sen drog vi till ett mysigt ställe käkade middag med barnen & Jim har vart på möte hela dagen så han kom inte hem förns ikväll =) malin och jag mötte honom i morse kl 6 (kors i taket)..när han drog iväg och vi drog ut och sprang 1 timme..Underbart !!
.
Sen drog jag til Malin och vi har vart på Yoga och slappnat av lite, nu ska vi strax sova för imorn blir de Yoga igen haha, sen ville ju jag springa på kvällen men jag ska till OC Fair ist, så blir upphämtad imorn kl 7 på kvällen =)
..
Nu är det inte långt kvar, VEGAS JAG LÄNGTAR...
Saknar min häst lite ...
.
.
.
.
XOXO

My weekend and BBQ

Lördag jag var helt slut så tyckte jag att det fick duga med löpning denna lördag så jag och Malin sprang ca 45 minuter vid 10 tiden ist för Yogan vi skukle ha gått på, Skönt med lite sovmorgon. Sen gjorde vi frulle som bestod av omelett och smoothie + en kopp kaffe. Riktigt gött och sedan la vi oss på solstolarna för att jäsa. Försökte även ta lite hopp-bilder men det är inte det enklaste.
Sen kom den svenska au pir killen på besök, vi badade solade grillade sen efter de blev de utgång, men blev inge kul alls, sen besökte vi även lite brazilien killar =) vill bara glömma den kvällen, men så kan de väl vara ibland antar jag.!!
Sen blev det Underbar söndag!!! Då träffade vi en nanny som Malin känner. Vi åkte till South coast plaza för att shoppa jag köpte en tröja en t shirt och hmm va de nå mer?  Det var riktigt trevligt hon var en riktig solståle. Haha, hittade en tröja på Abercrombie & fitch men malin sa att den va för dyr, så de blev ingen.. kanske nästa  gång.. haha
.
Efter shoppingen så åkte vi till en jättemysig restaurang Javiers som var helt galet fin. Nannyn som vi umgicks med, hennes pojkvänn jobbar där så vi fick gå före alla anrda när det gällde att hitta bord (super crowed) sen kom alla fram och hälsade på oss så det kändes som att jag och Malin var värsta kändisarna. haha. de kom och pussade oss på våra kinder och bjöd oss på en massa. Jaa, kul hade vi.. Nästan en av de bätte Söndagara här :)
.
Sen kom vi hem jag ringde en Kille som ville hitta på nått, vi drog ner till District och spelade biljard med dom, de var riktigt kul och Malin drog iväg en boll rätt in i baren, höll på o dö av garv, så blev tvungen att springa på toa som vanligt, Måste bara säga att Malin var ju så himla söööt precis som hon i dear john :)
.
.
.
Igår Yoga Löpning
.
.
.
Idag balett och middag med en Brittisk familj dom har tydligen ca 19 sovrum i deras hus i england, himla trevliga.. Vi grillade masssa gott och efter de blev de onyttiga cup cakes fron Sprinkels..
Så nu ska jag ut och gå med Mulle
.
Imorn börjar jag vid halv 10 igen göttttt..!!!
XOXO

Attans att jag raderat dom ;P

Nu sitter jag hemma hos Malin väntar på att vi ska åka hem till mig, för hon jobbar fortfarande, förut satt jag vid poolen och solade de va riktigt underbart, somnade 2 ggr =) Sen tog jag tag i städning av huset, men de gick fort som bara vinden, och känner mig helt slut efter träniungen förut, imorgon bitto blir de hot yoga, sen löpning med malin..
Sen blir de bada jacuzzi & pool imorn, kommer en kille förbi med
God night orkar inge mer
XOXO älskar er

Im so lonely!!! 23/7

Nu är jag ensam i huset, Anna, Jim & barnen drog, dom orkade inte med mig längre, spå dom tar semester i mammoth över helgen och kommer hem igen på mondag. Dom ska på bröllop, jag kännde ju inte föra att följa med!

In the winter haha


Har hjälpt till att få dom att komma iväg så nu lihgger ja i min säng ska sova en timme till eller så..
Sen blir de åka runt och ragga i bilen, Yoga, hoppas på sol så jag kan ligga & sola vid poolen kanske.. Ikväll blir de lungt kan ju inte vara bakis imorgonbitti på Yogan halv 7 på morgonen haha eller kan man??
Skypade med Daniel idag de va ett tag sen, kändes himla bra faktiskt.. Hoppas verkligen allt blir som de borde ;p
Så himla tråkigt när ni swedie har bra väder för ingen som har tid att snacka, sommar jobb solning osv på hög nivå, hmm joo tror ja börjar sakna ridningen en aning nu, ska väl försöka ta mig tioll någe stall snart!! Innan man glömmer av hur man gör hahaha ne de kan ju inte jag glömma eller kan man de kanske??
Hur som helst nu ska jag sova en liten sväng..
Ha de så bra så länge så höres vi kanske senare..
..Läser boken Sweet Little Lies av Lauren Conrad för tillfället den verkar himla bra..
Hon e juh bara för söt =) haha Men ja e la sötare.. hahaha
Ne God Natt nu har klockan sprungit ivöäg igen...lalalalallalala lite läppglans på de här vet du...hahaah de gör susen
Löv it

My readers are getting more and more

Lindsay Lohan sitter bakom galler nu.. de va ju inte kul.!!

Sa himla kul, skulle vilja veta vilka ni e som laser min blogg, skriv nagra rader eller sag bara hej, hahaha



Idag Yoga pa morgonen, sen vart hemma med barnen medans Anna va ivag pa lunch med sin kompis.. Skulle egentligen akt pa soccer men de blev for sent, sen gick jag till parken med bagge 2, jag e sa super bra :) de gick bra tills Kajsa blev grinig..


Sa knasiga bilder pa Kajsa.. hhaha

Sen akte jag till Peninsulan och hamtade upp mat och sa tog ja ut pengar med..

Nu ska jag bara ta de lungt och vila min proppmatta mage for att orka ga upp tidigt imorgon hjalpa anna o jim att komma ivag till mammoth, sen blir de natt och sen jobbigt muskelpass pa studioseaside for att sen ga ut pa en rask promenad.. :) jag e sa less pa alla calorier.. hihi!!! eller naa!!



Maja sotnos


God Natt da eller natt... aha


Kul att p m d


I dont even know u anymore..

Ikea

Balett på morgonen, sen vart med barnen, gått på promenad, Anna åkte iväg på lunch med några kompisar.. Sen på EM åkte vi till Ikea för att inhandla lite lingonsylt och lite annat smått och gott =) hihi..
.
Sen promenad mee Malin på kvällen mkt trappor =)
.
Sover hos Malin inatt med för imorn e Yoga ...
.
.
.
.
XOXO

Surfbilder =)


Visst var jag lite cool att jag vågade surfa på dessa stora vågor..?? =) Tv reportrar var där och filmade de enormt stora vågerna =) I Newport...
Idag har jag typ vart själv med barnen i parken hela dagen =) Anna och Annika har ätit lunch padleboardat handlat mat och sen vart på Pelican Hill och kollat lite, dit vill ja med åka =) och natta över ;) haha
Nu ska jag på Yoga =)
Bye Bye

I Know A Place There The Guys Is So Much Hotter..!!!

Hahaha har träffat en kille som heter OTTO i efternamn =) hahaha de va la lite roligt!!!
.
Jag vakna någonstans där ingen fanns till hands, där jag inte kände någon jag kände ingen alls....
.
.
Sitter hos Malin och har super hangover =) men inte jättefarligt..!! haha
Igår blev de Sutra, men de va alldeles för mkt fel folk där kan man väl säga =) så tillslut tog vi taxi och hämtade upp några kompisar och åkte ner till Peninsulan och gick ut på Woodis och shakade loss =) skapligt kul kan ja lova, men vilken natt kom hem rätt sent, sen när jag vaknade tog jag bilen och åkte till Malin.. Vi hade kul iaf de e la huvudsaken, kanske några för många snappsar ;p men då vet vi ju de tills nästa gång =) VEGAS Yeeeiii !!!
.
.
Och vi som skulle åka till min kompis idag för att bada pool i ett hus som han tar hand om när dom reser bort, men vi vaknade alldeles för sent flör att hinna de, så kanske träffar honom senare, vet i nte än..Sen igår ringde nått nummer ja inte kände igen, kommer inte ihåg va han hette, han bara:
.
- Hey kommer du ihåg mig?
- Nee, Vem e du?
- hjkgqsdgadsjkcb
- ne kommer tyvärr inte ihåg dig =)
- Vi träffades på Landmark, vi stod och snacka rätt länge =)
- Nee kommer tyvärr inte ihåg, kanske om jag ser dig..haha
- mm jo de tror jag med..haha, vi kanske kan träffas nån dag?
- Ja varför inte..
- okay men jag hör inte dig så bra och jag mpåste kolla här nu va malin håller på med hon e lite vimsig..vi kan höras nån annan dag?!
- Okay ringer dig kanske senare ilkväll..
- ok bye
- Bye
.
Skapligt jag och Malin skrattade efteråt =)
.
Sen har vi våldgästat lite folk idag med.. )( KuL KuL )(
.
Sen satte vi oss på ett gulligt ställe i CDM för en sandwich mumma jag tog en turkey club, med avocado..
.
Vi har åkt runt och raggaty masssa killar på vägen PCH idag med haha så himla kul...!!!
.
NE NU SKA JAG DRA MIG I N TILL MALIN OCH GÄNGET
.
I torsdags när vi var ute på Sharkis så dansade vi loss till denna låt..verkloigen alla kollade på oss, sen ser jag en söt kille jag kollar in, men tror flickvännen blev lite sur, för han kollade tillbaka, så dom tjaffsar lite och hon lotsas gå iväg, men hon stannar för att kolla va hennes kille håller på med.. han går fram till mig viskar mig i örat och säger du ser jävligt bra ut, ha en trevlig fort. på kvällen och pussar mig på kinden =) han va super söt..flickvännen gick direkt efter honom..sen gick vi förbi dom senare på kvällen..hmm snygga killar e alltid upptagna =) haha Hon va inte glad..!!!
.
.
.
XOXO

Redondo Beach..

Hade en underbar slapp dag på beachen =) Dagen började med Yoga och slutar snart med Poolparty!!! Så in i duschen nuuuu skynda vi ska vara ute kl 9 senast Yeeeiii ;)
See ya
Pussar&Kramar

Hotel är nu bokat för Vegas 16/7

-Nästa gång vi går ut Linda då tänker jag inte ta med min mobil, skriver upp ditt nummer på armen...
-Jaa jag med!
-Så får man låna andras mobiler att ringa med
-Ja, Guuud va smart!
-Mmm eller hur?..............MEN DE GÅR JU INTE!!!! Men ingen av oss har ju då nån mobil..fan oxå de som var en såå bra ide.. =)  hahahahaha
Träningen va sjukt jobbig...aahhh vilken träningsverk jag kommer ha imorgon när vi ska ligga & steka på beachen.. för de e ju jobbigt om nått =)
.
Började jobba runt 1 tog en dusch när jag kom hem och Anna hade gjort jätte goda pannkakor som jag åt ihop med korv och broccoli =) de satt fint i magen.. Tack för de =)
.
Sen tog jag massa modell bilder på Kajsa som jag ska försöka lägga ut på bloggen i helgen !! ahaha här har ni en utav dom:
.
Sedan bara massa bus medans Anna åkte iväg på Yogan..Sen packade vi lite badkläder och drog iväg till en av alla Yat clubs.. Jag åkte till Balboa Island och hämtade Jim som kom med färgan för han hade tillbringat sin dag på ön Catalina.. Kul för honom. Så åkte vi till yat klubben och käkade hamburgare sallad och massa annat gott, mumma va de verkligen =) och där ser jag en kille som jag känner igen mkt väl, kunde kan bara inte placera honom önskade just då att min hjärna dvs Malin var där..hon e bra på sådant yeeeii de såg ut som att han tänkte samma sak.. men men kanske ser honom snart igen..
.
Sedan kom Malin och pickade mig up och vi drog då 1 timme sena till en summer consert, de va riktigt mysigt i Laguna Niguel..för vi hade ett möte där..
.
Sedan vidare till Starbucks för en Cafe latte och nu sitter jag här en fredags kväll i Malins säng och ska snart sova  för kl 6.30 har vi Yoga imornbitti =)
.
Men nu till de viktigaste, just för tillfället sitter Malin och bokar hotel i VEGAS...!!! Så himla skoj ;p hahaha
HARD ROCK HOTEL den 31/7-2/8 så himla fiint dåe..
Good Night och starta bloggandet nu dåe!! =) Puss
XOXO

U can have whatever u like..!!!

Igår blev de Sunrice Yoga underbart skönt att starta dagen på de viset.. Sen for vi iväg till san clamente och tillbringade dagen vid beach huset som vi ska hyra en vecka i augusti, det var så underbart fint där, lovar att jag ska ta kort när jag kommer dit igen.. Sen åkte vi hem tog en dusch Kajsa en snabb nap, sedan for vi till CDM på fotboll med Kajsa =) hon va så duktig.. Sen blev de barn vakt till kl 11 barnen var underbara som alltid..Sen drog jag och Malin ut på lite partaj, stöter på en kille som jag inte ville se, men världen är ju så liten, samma sak för Malin, helt sjukt kan man säga =) Träffade även kanske 7 svenska killar, så vi ska kanske på deras hej då fest på Lido Island =) kanske kan bli skojigt
Usch den va inte alls gullig =)
Nu blir de frulle och sedan benstyrka =) yeeiiii Bye bye

XOXO

Corona Del Mar

I morse åkte jag hem för att hämta Jim och skjutsade honom till Corona del mar, där han hade vart kvällen innan och festat till de lite. Kul för honom att komma ut =) Sen tillbaka hewm igen och iväg på 45 min morgon runda, med trappor =) de var underbart.. tog en bild på utsikten med mobilen, så blev inga bra photo alls..
Skapligt gult gräs nu på sommarn, men fiint ändå =)
.
Sen drog Anna Jag och barnen ner till Beachen i Corona del mar, för att göra Malin Ella Tessa sällskap, de va riktigt nice, jag blev super sandig överallt =) haha sen hem för nap, Anna drog iväg för några ärenden, sen kom städerskorna, så nu är det fint där hemma, dansat bugg med Kajsa har jag gjort med..Sen kom Anna och Jim hem och vi alla hoppade i poolen, sen åt jag lite sallad och drog till Malin och nu väntar jag iu hennes rum på att hon ska käka klart, så vi kan dra till trader joes för att inhandla lite nötter  med sesamfrön på mumnma, sen blir de Yoga som vanligt nu..
Känns som att jag bor hos Malin =) haha, igår var vi föresten uppe i huntington beach igen, och där va de super livat.. tydligen är de saå varje tisdag, massa poliser, folk som blir tagna överallt, träffade en kompis där med och tog en öl..
Imorgon blir de utgång hoppas jag på, är riktigt sugen nu.. Sutra???
Anna och Jim ska ut imorgon men dom kommer nog hem 10 eller 11 någon gång, dom brukar inte vara så långvariga.. =) haha
Ne vi hörs Pössssss
XOXO

Yoga is the shiit....

Kajsas Outfit Idag:



Skratta lite Kajsa, sa jag till henne....

Kom precis hem till Malin efter en underbar Candlelight Yoga på Studio Seaside där jag har köpt ett månads kort idag.. och sitter nu och lyssnar på Infinity och blev plötsligt lite party sugen..!!!
Idag var vi först på musik klass, sen tog alla förutom jag en liten nap, fick dock ligga på Kajsas golv tills hon somnade.. =) Sen drog vi till Cosco och handlade massa mat o tillbehör!! När vi kom hem satt Jims syster Julie och hennes dotter Krissy i Jacuzzin och badade.. Vi skulle ha badat med Malin & Co men dom kunde inte komma, så de får bli en annan dag :)
Imorgon ska vi åka till en Park i Irvine med Svenska skolan, ska bli kul..
Bilder från parken där vi var sist jag och Anna :::::::
XOXO

Det kom till slut en söndag.. =)

Gårdagens ena bild, de andra blev inge bra alls =) haha eller nått..
.

.
Ska lära mig ta bättre bilder snart...
.
Chill hela dagen =) love it.. !!! Skypat massor idag och pappa väger bara 84kg, de va konstigt... =) haha magrutor hade han med..  Malin har börjat med ett nytt omelett recept 2 egg, 3 msk mjölk, 10vitlöksklyftor man kan ha fler om man vill, lite salt, 1 msk kanel.. ni ska bara veta va de luktade =) tillbehör tomat..hahaha
.
XOXO

Jägerbomb!

Nyss hem kommen från sushin som var så himla goo! Fick faktiskt ett ragg, dock från Korea :) Haha. Men det funkar ju i krig:) höhö... Blev proppmätt som ni kanske vet, men det får man ju bli ibland..
.
Idag på morgon så DROG, bokstavligt talat, Malin mig ut ur sängen för vi skulle på yoga som började klcokan 7.. Folk måste undrat vilka nötter som var ute och gick med en yoga-matta klockan halv 7 på morgon... en lördag- morgon. Men det var skönt, svettades som ett as.  Yoga är så himla skönt ska ni veta, om ni får chansen att prova gör de! Ni kommer att älska det.
.
Sen gick vi hem åt frukost och drog oss lite i sängen innan vi drog in till Huntington för en timmes massage. Och jag säger då det massagen var underbar dock inte lika hård som förra gången men när man tänker på priset (25 dollar + tipp) så ska man ju inte klaga, eller hur? Och lite halv mosiga gick vi en promenad på Main st i Huntington för att kika på lite folk innan vi åkte hem.
.
Men detta håller ju inte länge till, jag och Malin ska ju ner på byn och ragga fin fina pojlkar, det ni! Så vi får helt enkelt höras någon anna dag. Att säga vilken dag är kanske en synd för man vet ju aldrig vad som händer.
.
Joo, den 31 July så åker vi (malin och jag så klart) till LAS VEGAS! Det kommer att bi galet kan jag lova! Och självklart ska vi  bo på HARDROCK, FANCY, för vi är ju så jäkla coola... Rock and roll (nu pratar jägerbomben)
.
XOXO

Silly boy..!!!

Mina nya skor ;p
Idag började jag 9.30, de va skönt att slappna av lite. Sen drog jag till Parken med båda barnen, det gick super, Maja på magen, sen en liten promenad som avslut, sen hem för lunch och nap.. och efter de  for Anna med Kajsa till sjukan för en kontroll igen, jag satt vid poolen och busade med Maja hela eftermiddagen. =)
Sen åkte jag till Malin för att vi skulle ut och träna trappor, men jag kom lite försent så de får bkli i morgon bitti, för middagen var klar typ när jag kom men vi tog en rask promenad iaf.. Sen va vi inne på Albertssons för att köpa lite Juice och när vi skulle gå ut ser jag en kille som står där och kollar på blommor som jag känner igen väldigt mkt men kan inte placera honom och säger till Malin kolla åt andra hållet nu när vi går ut.. hahaha kom på vem de va sen, men han bor långt här ifrån, va gjorde han här hahaha aja kul när man känner igen massa folk överallt..hmm
Imorgon börjar jag vid 9, så ska väl sova nu är så himla trött.. Hoppas på utgång imorgon, men får se hur man känner då..  ohhh föresten idag var det jordbävning 5.9 på ritcherskalan, men jag kände inget, kanske dansade just då =)
Alskar min Malin för alltid och absolut ingen annan.. never!!!
Puss Puss

Pictures :p 6/7

I söndags ute på pieren, påväg ut för att se på en kille som sjöng där, som vi träffade kvällen innan =) De va sköjigt..höll på att pissa på mig på väg ut Malin klarar inte av att vara tråkig som ni kanske förstår..!!
Lite bilder från djurshowen Tessa och Ella Malins barn klappar den lilla ormen =) Sen en bild från parken efteråt..när Ella och Tessa gömmer sig för Kajsa :D haha såå söta, dom pratar både svenska och engelska flytande..
Anna häller upp Champangnen =)











Håll hårt Malin!! =)
Ne de va allt för idag..
God Natt vi hörs imorgon..
Imorgon kommer mina nya surf bilder, var ute i Måndags när nyheterna var där för att de va så stora vågor.. Jim Photade mig :D YEEEEIIIIiiiii !!! De får ni inte missa..

XOXO

Yeeeii best weekend ever.. =) Love 4th of July.!! 5/6

Vilken otroligt fartfylld underbar kul helg jag haft med Malin & alla idioter ;p haha I fredags var vi i corona del mar på Malins bibliotek och kollade på en liten djurshow. bejbi alligator, en groda som blir lika stor som en basketboll haha mm !! jätte sööta..
Sen när vi går ut där ifrån ser jag 3 snygga killar gatan över, jag bara Malin kolla de snygga killarna, sa även de till Anna.. men dom såg inte..de gjorde nog inte jag heller.. men men
.
Vi åkte till Malins park efter de, och käkade upp alla deras nybakade kakor de hade gjort tidigare på dagen.. Vi stannade i parken en bra stund sen åkte vi hem och åt middag..sedan in i duschen fixade mig för att sedna gå på bio med Malin, vi såg eclipse den va riktigt bra..efter filmen va jag sugen på öl, helst ville jag festa till de men Malin va trött, så vi åkte bara ner till Peninsula så jag fick ta några öl, en på District sen 2 på Cassidys och jag blev onykter på de konstigt nog kanske va för att ja inte druckit på ett bra tag nu =) haha men man blev ju inte mindre partysugen efter de, så jag sa till Malin vi åker förbi hos killarna som ja såg tidigare på dagen, okej så vi stannade utanflr dom, Malin bara du vågar inte joo då, jag knallade dit, men där fanns bara en stor hund som skällde..de va ingen hemma..så Malin sa skriv en lapp och lämna.. Vi skrev Happy 4th of July, Im a really fun girl, and if u wanted to have fun call me 949######## Linda, PS. Im drunk right now =) Sen åkte vi hem tvätta bort sminket ut me håret osv..ner i sängen.. och då ringer min telfon, de va dom vi pratade ett tag, sen bestämde vi oss för att dra dit, förbi en sväng och köpte extra öl på vägen med.. Sen kom vi dit och dom såg inte alls ut som jag trott =) haha trodde dom skulle va snygga juh.. Malin som alltid va var det jag sa..
Sen gick vi hem kom runt 3..
.
Lördagen blev de massa shopping, nya linnen jeans shorts mm.. Champange och shots glas mm.. som vi skulle ha dagen efter på den stora dagen.. =) Kl 10 på kvällen åkte vi och köpte de sista, och då får vi sms från några andra kompisar från san clamente som ville träffa oss för dom va nere på peninsulan vi bara okej vi är där om 45 min..haha så hemma hos Malin fixade vi oss super snabbt.. sen hem till mig och då sa Jim jag kan köra ner er..okej så vi drog ner dit kl 11.. Köpte en låda budwieser och bar runt på..skapligt..! De va populärt kan ja lova.. De var smockat med folk överallt, till alla barer va de super långa köer, o woodys va stängt typ pga strömavbrott, men Malin Och jag kom in ändå som vanligt, där va de bara chill med tända ljus mm så vi drog vidare..Ringde min vän på Sharkis så vi kom in bakvägen, lämnade ölen utanför såklart..men sen drog vi vidare på massa hus partyn..skapligt kul..men våra vänner från san clemente såg vi inte alls mkt.. Vi raggade massa ställen att vara på till dagen efter.. 6.30 kom vi hem med taxin de va rätt gött att sova en stund iaf..
.
.
På sön vaknade jag av att Malin säger Linda vakna kl är 10...åhhh va trött ja va =) Men in i duschen och sen ut för att börja våran dag med Champange frullen =) mumms vofflor o Champange.. Sen in på rummet snyggade till oss ..Sen va de dax att cykla iväg, Vi tog våra starbucks koppar fyllde med Champange och cyklade iväg, fortfarande fulla från dagen innan känndes de som.. Stannade till på surfside så Malin kunde gå in o köpa linnen som hon hittade där dagen innan hon hade lite roliga problem där inne men orkar inte berätta.. =) haha Sen iväg mot Peninsulan som va super smockat med fulla glada roliga människor =) hittade ett party frågade om vi kunde ställa cyklarna i deras garage dom bara visst de går bra. shit vilket flyt vi har!!! haha gick till deras kyl tog varsin öl och började mingla lite.. drog vidare från hus till hus hela tiden.. Sen drog vi ut på newport pier där Malin hade en vän som spelade med sitt band, sedan gick vi med dom tillbaka och festade som idioter.. fanns dansstänger pooler öl röda koppar cocosolja mkt härlig musik mm Party Like A Rockstar =) Tiden gick väldigt snabbt, träffade massa killar som ville byta saliv, va tror dom liksom =) haha men jag föärstår dom så flörtig som jag e haha.. Sedan tappar jag bort Malin och chillar lite för mig själv.. Älskar ju Malin mer än nån annan så jag ville ju hitta henne igen ;) kollar på min mobil och ser att den håller på att dööööö.... ja ringer malin o försöker förstå vart hon e men trög som jag e fattar jag inget.. Kollar på mobilen och bara waaaooo kl är 09.30 på morgonen...sen kom ja ju på att kl bara va 9.30 på kvällen =) Går till Alberssons en affär, sätter mig på trottoaren och min mobil dör.. Och Malin festar i ett av husen framför mig, men de visste jag inte förens dagen efter, Jag tog en taxi hem, väl hemma ringer jag Malin och hon försöker få mig att komma tillbaka, men finns inga taxi bilar tillgängliga.. =( hmm så jag lägger mig i sängen för att sova. Sedan kommer Malin hem knackar på rutan hon va tvungen att hämta pengar till taxin, för hon hade köpt mat för sina sista pengar för typ 80 dollar.. knäppis!! skapligt full hon måste vart.. hon köpte potatis och fint kött =) och lagade till allt hemma hos nån där nere.. =D hahahaha och guuu va mkt vi hade att berätta för varann dagen efter, plus att vi bara åt frukost, glömde helt av att äta, ölen fyllde upp magen ändå..
.
Sen idag började jag inte jobba förens kl 11.. de va skönt!!!  Men Malin hade redan tagit en runda ner till peninsulan för att kolla om hennes cykel va låst..Så när hon kom hem gick jag upp.. och vi tog hennes bil ner dit för att cykla hem våra cyklar...kommer hem till killarna där min cykel står, går bara in och ner i garaget, såkommer en av killarna och kikar ner frågar va vi gör, hämtar våra cyklar han bara okej och stänger dörren haha sen ska Malin stänga garage porten hoppar upp för att få tag i den men slinter och snittar upp 3 av hennes fingrar så de börjar blöda massor.. drog vidare till hennes cykel, fick lite papper av killarmna där så hon kunde linda in handen =) Sen hem.. men spå skulle ju Malin börja jobba vid 2, så hon fick cykla ner dit igen och hämta hennes bil och lämna cyklen igen..så vi åkte och hämta den förut med min bil och nu sitter jag här hos Malin, var hemma hos mig och åt grillad kyckling med ris och super god sås..  ooohh just de Malin hade någons husnyckel i hennes ficka..som vi hittade imorse.. ;P
.
Och nu m,åste jag verkliegn sova..
.
Nu ska vi fira den 4 e varje månad =) haha skoja..!!
..

XOXO

Sitter & stirrar!!

Hej du sitter & stirrar, jag vet du vill ha mig...
Idag fick jag börja vid 9 ist..ska göra de imorn med!! Skönt med lite sovmorgon eller va säger ni där ute i vildmarken ;) haha
Först va vi i parken jag Kajsa Maja & Anna.. Eller jag och Majsan gick på lite promenad också.. Sen va jag hemma med barnen medans Anna åkte iväg på Bikram Yoga..
Maja var galen ett tag, men de gick bra.. Sen åkte jag och tvätta bilen och handla lite saker till min tacopaj som jag har gjort idag =)
Sedan åkte vi iväg på 2 års kalas hos en tjej som heter Elin.. Hon hade pool party, de va riktigt trevligt, bara svenskar. Bjöd på kakor och Jordgubbstårta, men Susannes Maräng Jordgubbstårta slår verkligen allt på denna jord..Den ligger 1:a på TOPPEN fortfarande.. =) Och till slut sa Kajsa till nu e de dax att åka hem och de va verkligen bra gjort för kl va mkt och vi for hem så jag kunde fortsätta på min tacopaj.. Den blev ap gooo!!
Så nu sitter jag här i min säng igen och funderar på om viu kanske ska ta och gå ut ikväll, Anna och Jim tycker ju att de e kul när vi hittar på nått.. haha får se va Mullie Mecki säger.. Ska nog ringa henne nu. Tror hon e påväg hem igen från LAX, hon har skjutsat en vän till henne för 80 dollar.. skaaaapligt.. Jag vill med ;p
Imorgon händer inte mkt vi ska säkert till CDM och gå till Malins bibliotek där..de va nått me några vilda djur uppvisning..bla bla bla.. typ!! Sen på kvällen blir de säkert BIO BIO BIO.. Yeeeiiii
Vi SeS dååeee
XOXO

Barbeque :P

Vaknade hos Malin och gick på en rask promenad, sen frulle med skype..himlans gott!! Sen när ja kom hem gjorde jag frukost till familjen..snällt va?! =)
Kajsa i sin nya super söta outfit..
Efter frukosten drog Kasja och jag till parken 1 timme, sen hem åt lunch och tog en nap.. Anna åkte iväg på lite ärenden idag med.. Så jag va själv ett bra tag, men de gick bra som alltid..
Sen kom städerskan & co, sen kom Anna hem med all mat som hon handlat på mothers market tror ja de va iaf =) inte för att nån vet va de e ändå men men..haha Sedan kom några vänner till familjen över på BBQ vi grillade kyckling.. mumma va gott de blev.. De andra badade även Jacuzzi..
Så nu sitter jag här i min säng och funderar på va jag ska göra.. Kanske bara blir att sitta här och glo på kläder..måste hitta rätt till söndag, pimpa cyklarna måste vi göra också mkt viktigt :P

Miss u soooo freaking bad!!!




XOXO

RSS 2.0