Yoga...

Vaknade upp hos Malin alldeles försent så de blev tyvärr ingen bootcamp.. vi flög upp ur sängen, men hittade inga skor som passade mig.. =( men vi ska försöka någon annan dag.. haha
Idag var jag med Kajsa i parken de var lika trevligt som vanligt, hon var hes idag, skrek tydligen hela kvällen igår fick ja höra =) hmm
Sen åkte jag för att hämta upp Malin och sen vidare till Yogan =) de var första gången för mig, helt underbart skönt men sjukt jobbigt =) Sen åkte jag hem käkade middag potatis & lammstek mums..
Nu ska jag hoppa i duschen, sedan krypa ner i min nybäddade säng =) de gillar vi..
Planerar nu helgen för Palm spring, de ska bli skönt.. men på torsdag blir de nog utgång med Malin & Co laddar =) haha
God Natt Älskar er alla..

XOXO

First time at the beach...

Vilken härlig helg vi fick till, Malin och jag. Som vanligt då. Synd bara att de är så korta så det gäller att planera allt i minsta detalj. TYP!

Lördagen började med att jag fick bända upp ögonen och ta mig nacken och klä på mig min bikini. För Malin ville ner till stranden och sola. Det ville ju jag med men jag var bara för trött asså, 2 timmarssömn dagen innan är inget jag rekomenderar. Så då kan ni ju förstå hur trött jag var. Somnade faktiskt med kläderna på i fredagskväll och medans jag skrev blogg. haha. Iaf åter till lördagen.. Malin kom och plockade upp mig och vi drog ner till Stranden, premiär för mig där nere i bikini. : ) Och skapligt så mycket folk de var fast Anna säger vänta ni bara, i sommar då ni! Kul!



Och när vi kände oss nöjda med solandet drog vi vidare till vårt favorit ställe, ISLANDS och tog oss en hamburgare. Ni kan inte förstå hur goda de är. Mums, och det blev även denna gång en pepparburgare (min favorit). Proppmätta och belåtna åkte vi hem till mig hämtade pengar och åkte till Sauth coast plaza för att Malin behövde shoppa lite party kläder. Eftersom hon verkligen inte har några! haha. :) Och jag själv var ute efter ett par skor men ingen lycka där inte. Tvärr hade vi lite ont om tid också så hann inte titta så noga men det får jag göra någon annan dag. Köpte där emot ett par leggings från H&M med skindetaljer på, supersnygga. De blir man nog het i och en t-shirt och ett par shorts från Abercrombie. (där jag köpte min mjukisdress).

Joo, just de på Sephora (som är en jättestor sminkaffär) belv jag sminkad, hihi.. Det blev ganska snyggt men ju mer jag hade det på desto mindre gillade jag det. Det brukar ju vara tvärtom eller hur? Iaf, när affärerna stängde åkte vi hem till Malin, hämtde smik och kläder och sedan fort hem till mig för att göra iordnig oss för ännu en party kväll som blev lyckad. De gillar vi! Snart är vi välkända där nere.. Det är ju samma folk varenda kväll.

Idag då, gud vad jag skriver har jag feber? Nej, jag vet inte blir bara så. När vi vaknade städade vi mitt rum och sedan drog vi till IKEA och käkade köttbullar och strosade runt och lekte IKEA experter. Haha, vi skulle lätt kunna få chefsjobbet där. Och typ där var dagen slut. Vi kollade snabbt läget vid stranden och där var det livat. Nej, nu ska jag göra en nattmacka till malin eftersom jag är experten sen sängen. Ska sova hos malin idag för imorgon ska jag prova på boot camp med malin. Förklarar imorgon vad det är för något.



Pussar och kramar
Lidna


Se upp i backen =)

Hej Hopp i backen!! Idag åkte vi hela familjen till Bergen för att visa Kajsa snön =) Det var riktigt trevligt och skoj, Kajsa tyckte den alldeles för stora backen var läskig, men kan förstå henne nu efteråt.. Men det var en upplevelse, jag tog mig ett åk ja med.. Sedan åkte vi till ett par kompisar till Anna och Jim där vi åt middag (kina mat) de var mummsigt =) Jag var så trött efter dagen att ja sov i bilen hem, de gjorde Kajsa och Maja också..så ja behöver inte känna mig ensam.

 

 

I torsdags fick vi för oss att gå ut och ta några öl, de va riktigt trevligt. Vi träffade två as grymma tjejer, som vi bytte nummer med. Kan ju vara kul att träffa dem igen kanske =)

Malin Och Jag försöker se "snygga" ut, men lyckas inte riktigt hahaa..

Let's do it again tomorrow

Sleep tight

Puss&Kram


Ny Design

Snyggingen Sofia Åsberg har gjort min nya design , hennes blogg hittar ni på http://sof​iaasberg.b​logg.se
Tack va du är snäll gumman..sitter och pratar med henne just nu på skype..haha



Idag har jag haft en lugn dag, började dagen med att Jims mamma och syster kom hit halv 10, de tog hand om barnen, så jag och Anna fick 3 timmar off. De va riktigt skönt, jag skypade med familj och vänner och fixade med mitt löshår.. =)
Blev riktigt nöjd..

Sedan åt vi lunch, vi städade och dukade.. till gästerma som kom kl 6, en gammal klasskompis till Jim med familj.. Sen åt vi ugnsbakad potatis och grillat kött =) mumma va de =)

Sen bar de iväg med Malin för att träffa 2 killar som vi träffade i helgen, vi bowlade tog en öl och åt en yougurt glass, de va riktigt trevligt och kul.. :) Får bli nån mer gång..

Fattar inte varför Malin kallar mig för en guldfisk.. kanske beror på att hon tycker ja e smart.!!?? Hahaaha

Nu måste jag säga God Natt är super trött imorn är de skola igen =( blääää.

Puss&Kram




Skola idag....

Dagen började med att Anna åkte iväg på massage, så jag och Jim tog hand om barnen i några timmar.. Jag Maja och Jim Kajsa.. =)
Sedan åkte vi en sväng till Target handlade massa barn saker, som nappar, blöjor, snack mm.
Kajsa blev galen, hon har varit väldigt gnällig idag, slagit Maja och så..men ingen fara..
Sen åkte jag till skolan, riktigt boring, men nyttigt =) måste förbättra min engelska...haha hmm inget speciellt som hänt idag, imorgon ska vi träffa en kompis till Malin och hans kompisar, ska åka till någon spelhall eller nått..jag fatta inte riktigt, som vanligt.. =) tänkte lägga ut en bild på mitt löshår kanske....får se om ja orkar göra i ordning mig i morgon bitti..
Ne nu är det dax att sova igen, ska bara lägga ansiktsmask och måla naglarna =)
Ha de gött.!!
Pussar&Kramar Linda

God Natt..

Bilder från våran äggmålning =)

Nej, nu är jag så himla trött igen, måste verkligen komma i säng snart, måste bara blogga liite, färga håret osv..
Idag har Kajsa och jag varit på musik klass och Kajsa var snäll mot alla barnen denna gång..haha annars brukar hon springa fram och kramas pussas eller putta omkull de andra..hmm inte bra..=) Men hon sprang fram till en tjej som hon ville krama, men hon blev rädd och hoppade upp till sin mamma.. Annars var de som vanligt Kajsa i mitten av ringen dansar och försöker verkligen sjunga.. ABC låten e hennes favvis.. =) hon e så söööt..
Ni skulle ha sett henne igår när Jim gav henne hela sylt burken, hela handen i.. haha ingen ordning.. men de e skoj de me..haha hon får nästan alltid som hon vill..
Sen på eftermiddagen åkte vi till Fashion Island, Anna lämna tillbaka lite kläder som hon inte var nöjd med och jag o Kajsa kollade på alla stora fiskar i dammen där..
Kajsa fick nya skor, som matchade hennes nya klänning, sen tog vi lite bilder tillsammans med påskharen..hur gulligt som helst haha..
Sen har ja bara hängt hos Malin i kväll, snackat massa skit & käkat blåbärspaj =)
På onsdag kommer en bild på mitt nya hår orkar inte nu..spännande va?? haha
Nu ska jag drömma mig bort i Elmos World
Zzz Na na na na Na na na na Elmos World Zzz
God Natt

LOVE PINK

I fredags var vi ute med lilla båten Duffy och kollade runt, hittade en liten bejbi säl på en båt =)
Såg även en båt som heter Linda K, så va tvungen att ta ett kort..
Vi hade jättefint väder så de va skönt.
.


Igår var vi hemma hos Jims mamma o pappa, jag träffade även Jims systers familj, dom är så snälla och gulliga. Kristen följde med mig Jim och Anna för att köpa löshår. Senare kom Kelsey dit, hon och hennes mamma hjälpte mig med håret och lockade mm..
Det var riktigt trevligt.. =)
Sen blev de Party med Malin.. och jag var nykter, men hade riktigt skoj ändå =) Vi var nere vid Beachen o kollade runt på olika ställen, dansa och pratade med roliga människor. Haha mkt skratt denna kväll/natt .. lite tårar oxå =(
Idag har vi haft Påskäggs målning och mina ägg blev riktigt fina..massa släktingar till Jim kom hit och Malin såklart, vi åt soppa och massa mums mums, sen min blåbärspaj som alla älskade =) de va gott, roligt att träffa alla människor.
MUMS
Nu är ja riktigt trött sov bara 3 timmar inatt haaha så dax att krypa ner under täcket..
Saknar dig här under täcket med mig, känns så tomt.. Tänker på er där hemma.. GOD NATT.!!
Puss&Kramz

St Patricks Day

Blev utgång med Malin igår, åkte till Fashion Island, blev väl ingen super kväll, men de finns många tillfällen kvar =) (Vi firade den irländska nationaldagen) haha
Lite bilder från igår, testade min nya klänning, men de fick bli något helt annat..

Idag har vi börjat med maten tills på söndag, för då kommer de massa folk hit, vi ska måla påskägg =) de ska nog bli riktigt kul, jag och Kajsa har badat bubbel hela eftermiddagen..hon kan aldrig få nog, helst är hon mest under vattnet =) haha hon e en riktig liten busfia..
På lördag ska vi till Jims syster och familj, jag ska köpa löshår =)
Sen nu ikväll har jag vart med Malin, vi åkte iväg till South Cost Plaza där jag köpte en liten mjukis dress och denna fina T-shirt.. kanske nått mer..

Ha de fiint..
xoxo

Daddys Monkey

Nu är Jim hemma igen =) Anna och jag fick var sitt armband av honom idag som han hade köpt borta i New Mexico, han hade haft de riktigt bra där borta på Val Kilmers ranch.. Visste inte vart han hade varit förut..

Idag har det varit fint väder igen, vi började dagen med gatmålning =) kunde tagit kort på de men men.. sedan gick vi en sväng till CVS eller va de heter, Anna köpte tack kort.. Hon har fått massa fina saker till Bebben Maja som hon måste tacka för..
Sen blev de lunch och nap och jag tog hand om köket och Maja, sen blev de bus med Kajsa och hon käka lite mellis. Sedan vidare till parken där hon sprang runt som en galning överallt.. =) Man kan nästan tro att hon är en kille så som hon håller på :) Anna brukar kalla henne Kalle ibland av misstag, haha.
Sen åt vi spagetti & köttfärssås till middag, det va riktigt mumsigt..
Ska fråga Malin om hon har råd med en flygstol till Hawaii i sep..hoppas på de =)
Nu är de dax att sova...längtar såå himla mkt till helgen nu
God Natt
Puss&Kram

Beachen

Denna helg har jag jobbat typ hela tiden, Jim är borta och har de lite skoj i mexico tror ja de va.. men ja hade det riktigt bra även att ja jobbade.. Förutom på nätterna med Kajsa, hon höll mig vaken..

Hela helgen har de varit fint väder och idag var de säkert 26 grader varmt =) riktigt nice.! Låg och solade mitt på dagen medans resten av familjen sov..hiihi
På eftermiddagen var vi nere vid havet, lekte lite i parken och gick runt o hade det bra..

Nästa helg hoppas vi på lite bus med Malin =)
XOXO

Välkommen till min nya blogg!

Äntligen ska jag börja blogga lite, har inte haft någon lust för de innan..
Här tänker jag berätta och visa hur mina dagar och mitt liv ser ut här i Californien..
Hoppas ni gillar det.. =)

RSS 2.0