Laguna hills

Idag vaknade jag och kände mig jätteeeeetröööt...! Hmm undra varför.. =) Skypade lite igår och blev på bra humör =) de gillar jag verkligen. Sen testade jag att blogga lite med, men somnade tyvärr mitt uppe i allt.. hahaha
Guuu va jag har skrattat idag, Malin kom förbi och åt middag med oss, de blev lax och coscos Yammiss.. Sen drog skrattattackerna igång..Malin försökte berätta för Anna vad som va så roligt men hon fattadee inte va vi pratade om ens..hon sa: förstår inte erat språk =) haha jag sprang på toa och ni förstår ju då vad som hände =) toan stod alldeles för långt bort..nån hade flyttat på den....lol
Föresten vi var i Laguna Hills på Dinosaurie parken där.. Det var ett roligt ställe..tog ett åk på rutschkanan.. :D
Kajsa är mkt bättre nu..så hon kunde leka lite med Andy :) och rida lite på alla dinos....
Sen har jag varit hemma resdten av dagen med barnen, medans Anna åkte iväg på Yoga, men kom tillbaka med shoppingpåsar ist.. hahaha
Ne nu sitter jag hos Malin och fundersar över söndagen, vad ska man ha på sig.. kanske vet de redan :p Nu ska jag krypa ner i sängen med Malin, ligga o småfisa och bara mysa helt enkelt hoppas hon gillar de...
För i morgon bitti blir de att starta tidigt, kl 6 powerwalk, sen ett Yogapass och efter de blir de mumsig frulle med min kära Malin.
Hoppas vi hörs snart igen. ;)
XOXO

honey you re back ;) 28/6

Musik klass idag, sen bara varit hemma med barnen medans Anna gjort massa ärenden.. Och stackars Kaajsa har vart på återbesök hos doktorn, men nu är hon tillbaka i sitt gamla liv.. Nästan iaf, men smal tunn och klen.. aptiten är mkt bättre.. Är sååå glad för hennes skull.. :D Bara jag som har tappat rösten någonstans..kommer inte ihåg vart ja tappa den.. =/ tooo bad..
Har hänt så mkt på så kort tid..
På söndag är det 4:e Juli vilket betyder... PARTY PARTY PARTY!!!!

Underbar Midsommar!!!

Malin dog =( fast hon gjorde juh inte de..
.
Jag är super trött, kan knappt hålla mina ögon uppe.. tappat rösten totalt.. hmm så då förstår ni att jag haft en underbar midsommar med Malin.. Denna helg har varit riktigt rörig med mkt skratt och tårar och Sushi.. Yammi!!
Fick mig allt några snappsar skulle nog behöva en nu med för min hesa röst =)
.
Idag har Malin och jag bara hängt här i Corona del mar, skulle gått till Landmark för lite BBQ men vi passade inte riktigt in där (dresscoden) haha så vi drog till Trader Joes och handlade mat till köttfärssås och spagetti..det blev riktigt smarrigt.. Kollade även för första gången på Svenska Hollywood fruar. Kan inget annat än att bara skratta.. Sen påkte vi hem till mig en sväng och pratade lite med familjen, och stackars Kajsa som fortfarande är sjuk hoppas hon blir bra snart saknar henne..
.
I lördags var vi på South Coast Plaza för att shoppa lite köpte ett puder på Sephora sen köpte jag ett par skor på Zara och ett par shorts på H&M.. Var även på Ikea en sväng, Malin shoppade loss lite.och jag bara klagade på allt, var lite bakis och hade jävligt ont i mina fötter pga mina nya skor. Så tillslut fick Malin köra runt mig på en vagn ;D haha de va roligt. Sen på  kvällen blev de Sushi nere i Laguna, alltid lika gott..
Här sitter jag och glider, filar naglarna...haha
.
Haft en riktigt underbar Midsommar..just de jag har tagit bort mitt fula tandsmycke från tanden, blev hur snygg som helst =) Kan inte fatta att de gjorde så mkt..!! Jim blev GLAD =)
.
JÄTTE.......BRA
.
1 år sedan denna man blev en stjärna i marken
.
God Natt
.
XOXO

Nya skor...

Mina nya coola snygg skor vet du... Hoppas du har en bra dag!
xoxo

Im in LA trick...

Nu ska jag äntligen skriva ett litet inlägg om mitt äventyr med Malin förra helgen då Malin tog mig upp till LA.  Malin tyckte att jag skulle ta mig upp dit, har ju varit här nu i nästan 6 månader nu. Visst går tiden snabbt? Helt galet nästan halva tiden om jag inte blir kvar här men det hoppas vi på ;) haha

.

Lördagen, ja jag vet, det är nästan en vecka sedan men men…  Då iaf åkte jag på au pair möte till Dina Point, som ligger ca 30 minuter från mig. Där mötte vi vår nya lcc, en lcc är en person som man tydligen ska och kan få hjälp av med det mesta om man har problem med något. Men det har ju inte jag eftersom jag har världens bästa familj.

.

Där träffades vi på en jättefin strand, helt galet att jag faktiskt bor här helt amazing som vi säger här i Amerika :) haha Där stannade även jag och Malin kvar och solade , måste ju försöka få lite färg på våra Likbleka kroppar haha. Där pågick det också samtidigt en surftävling så man hade ju en hel del att kika på, de gillar vi! Och havet såg ju så inbjudande ut så vi tog oss två dopp faktiskt, kallt i början men det var skönt. Jag kunde ha varit i badet hur länge som helst men Malin, min lilla strandkrabba var så bakis så hon var inte så sugen på att simma runt i vågorna.

.

När vi sen åkte där ifrån stannade vi till i Laguna och käkade en hamburgare och kikade lite på en volleyboll match. Killar spelade så vi kunde ju inte låta bli att kika lite. På kvällen sen hände det inte så mycket eftersom vi var tvungna att vara fräscha till morgondagen då vi skulle åka till LA. Vi drog faktiskt ett par låtar på Jims nya Nintendo Wii Rockband, as kul, önskade bara att jag var lite bättre. Men övning ger färdighet, inte sant?

.

 

På söndagen ringde klockan supertidigt (halv 7) och då var det bara att gå upp och duscha och fixa. Ni vet vad jag menar:) Sen var det bara att åka, först en macka och vad passade inte bättre än lite Hollywood majonnäs! Haha, där fick vi allt till det….Sen in i bilen och köra.

.

Första stoppet var så klart Hollywood skylten och eftersom  Malin visste  vägen ända upp så fick vi en del bra bilder. Kul kul spec för mig som aldrig varit där förut. Sen rullade vi ner för kullarna och körde vidare till Sunset Blv även kallad Walk of fame. Turister i all ära men när vi parkerar lite snyggt (fickparkering, så jäka bra vart den) innan vi kliver ur bilen så ser vi en massa turister som vanligt som går runt med videokameror och filmar allt typ.. Haha, sen när vi kliver ur bilen med våra stora brillor och allmänt frächa så kommer en Kines farm och börjar filma oss, lixom går efter i typ 10 meter. Haha, gud jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Försökte splea lite cool men det var svårt när det ryckte i mungiporna. Haha, hallå lixom vem trodde hon att vi var egentligen?

.

Aja, vi struntar i Kinesen lite så där halv springades och börjar kika på alla dessastjärnor. Kameran i högsta hugg..  Där fick man även chansen att posera med en bil som är med i King kong. När vi sedan var nöjda med det drog vi vidare till Robertsons blv som tydligen ska vara väldigt kändistät. Där hade vi bestämt oss för att käka på the Ivy, lite dyrare men det är det värt ibland. Där ska också väldigt många kändisar hålla till men vi såg då inga. Tror att det kan ha berott på att det var farsdag i Amerika så att de var säkert hemma och firade sina pappor :) haha...

.

När vi sen gick och åt så hade vi bara ett problem kvar, vad skulle vi beställa. Varje  maträtt  i menyn var ca 8 rader lång så jag och Malin beställde bara in något..Men iaf jag kollade under sallad och pekar på något, haha vet ni var jag får in!! En bläckfisksallad! haha.. Jag höll på att dö, Malin med. Trodde att jag skulle dö när jag skulle till och äta men det smakade som knaperstekt bacon.

.

Mätta och belåtna körde vi vidare mot Melrose Ave för att kika, också väldigt kändis tätt men vi stannade inte. Körde ist till Rodeo dr, välkänd gata i Beverly hills. Men där var det något jippo om nya sportbilar med sjukt mycket folk så vi stannade aldrig till där utan drog till Santa Monica.

.

Gud detta inlägg drar i väg asså...

.

Där parkerde vi och gick till piren och på väg ut dit frågade en kille oss om vi skulle på koncerten som tydligen höll till nere på standen. Men vi sa ju nej eftersom vi inget visste och då gav han oss en biljett och sa här. Jahapp, så vi gick väl ner dit och där var det livat. Jättekul så vi stannade kvar där ett tag och rockade innan vi drog till Venice Beach. ¨

.

Och jag säger då det Venice Beach, haha.. Det är helt galet där borta. De mest är höga och i varannat "butik" så fanns det en marijuna Doktor så betalde man 200 dollar så fick man sitt lilla paket om man säger så...Haha. Ni måste nästan åka dit för att fatta vad det är för något, det är också som en helt ny värd.. Nästan lite som Las Vegas! Tror ja.

.

Sen drog vi hemåt och sov  för denna dag/ helg har varit väldigt lång men förfärligt kul!

.

XOXO

 

 


Hollywood..Tra la la la la..!!

Bilder säger mer än 1000 ord eller??
Nu går jag ut för att fira midsommar med Malin, hörs imorn =) god natt
XOXO



Jag vet att jag suger!!!

Men ikväll ska jag ta hand om er...
Bye Bye

Ready for party!!!!

Ohmigod

Bye bye ses imorgon...Love

XOXO

Förberedelser för utgång..

Haha Jag och Malin ska ut ikväll =) de va såå jäkla länge sen nu.. ska bli såå himla kul!!!
Utan smink, men snart e jag klar med löshår och hela kittet.. =) haha Malin kommer till mig nu så måste byta om..så hon inte blir galen på mig..
XOXO

Kajsa :D


Snabbis...



Sitter i skolan sista dagen, ska kolla en film, idag har kajsa Maja och jag vaerit i parken en svang, men dom borjade skrika bada 2 sa jag gick en svang sprang aven.. haha skont..skont ;)
Sen kom en kompis forbi med sin son, och fikade lite, sen badade dom jacuzzi..och jag duschade och fixade mig lite.. ska g[ ut en svang ikvall.. TORSDAG!! hihi

Kajsa har fatt feber och har varit jatte trott idag..:( sa hon kanske kommer behova aka till sjukan :( hmm


Detta va allt for idag..



XOXO


Badat med Gullis!!




Sov riktigt daligt i natt, men har ju klarat denna dag anda tills nu iaf !! Imorse gjorde jag frulle till alla, aven Malin som sover hos oss i nagra dagar..:) Sen drog vi till ett litet poolomrade innat landet, for att leka med svenska barn fran svenska skolan!! Alltid lika kul, nasta tisdag samma sak haha.. Vi at varan lunch sedan atervande vi hemat. Anna akte o handla mat och jag lektre med Maja o Kajsa, sen somnade Kajsa och Majsan i TV rummet..sa trotta bada 2, och sov gjorde dom lange, vet inte hon kanske sover fortfarande.. hahaha jag drog till skolan, sa har sitter jag nu..


Ska snart hem och ata grillat.. sen ska jag ivag pa film kvall..kul kul..



Ar sa happy att Malin ar back!!!!!! Yeeeiii!!!!!


Puss Puss :p (((((och fia fy vilken snygging du hade dar..maste smaka pa kakan.. haha  ))))



..Vill aka karuseller nu nu nu..





XOXO

oki oki oki

I fredags var jag och käkade lite mat på ett ställe i Irvine, sen efter de nere på District och någon mer stans =) hmm vet inte va de heter.. igår lördag var jag i Long Beach och kollade på brottnings fighter vet inte va de heter.. =) De va ganska livat :p sen skulle ja in på Starbucks för att beställa de ja alltid vill ha..(mocca frappuccino, men då kommer ja inte ihåg va de heter, och min syn va inte den bästa igår =) kunde inte se va de stod på skärmen..haha  så de blev is kaffe bara =) Nu har ja vaknat precis, ska snart åka hem har inte varit med Familjen på länge.. Saknat Kajsa massor och drömde om henne i natt att vi var i parken och sprang runt och busade :p
Ikväll ska jag hämta Malin på flygplatsen =) och hon ska bo hos oss i några dagar... haha va ja e glad.. Så de blir nog lugnt i kväll..
XOXO

Orkar tyvarr inte..



Okej igar var jag med Otto, vi akte till Sutra de va riktigt roligt :) haaha.. Hade skoj. fick aven se massa roliga foton...

Idag har Kajsa och jag varit i Parken och lekt massor, sen bara varit hemma och tagit de lungt, nu ska jag ivag och ta ut pengar och kopa lite frukt..

Sen hem och fixa sig for kvallen Anna o Jim med barn ar pa student fest, jag ville inte folja med..kande inte for de.

Plus att jag ar super irriterad pa min dator, for internet fungerar inte sa nu sitter ja pa annas dator, har tyvarr inga bilder har...aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Ha de sa gott dae!!!!



Orkar inte mer..





XOXO

Im alive again ;)

Sorry att jag inte skrivit på ett tag =) har varit lite busy.. haha but now Im back ;)


Nya brillor har jag köpt och sen vann jag auktionen på Maria Montazamis fest.. Detta:
Har varit skapligt dålig uppdatering.. haha men de har sina orsaker..
Igår var Anna och jag med barnen till stranden nere vid capistrano beach typ med några från Svenska skolan, för att umgås fika leka och bada =) inte jätte fint väder men de va riktigt kul att busa med Kajsa på strand kanten, vi hade ap kul i vågorna =) Hanna och Andy va där med, Andy börjar verkligen bli stor nu =) han e för söt!!
Dålig sömn har de varit i helgen och det har hållt i sig ett tag nu, men idag började jag inte jobba förens kl 12, för att jag jobbat sent ikväll, Anna och Jim har varit iväg och målat tavlor, vin provning och ätit middag tror jag =)
Deras tavlor blev riktigt fina kan ta kort i morgon o lägga ut =)
Igår kväll var jag i skolan igen, sen drog jag hem till Daniel o co en kompis, vi satt hemma hos honom och tog några öl först, sen gick vi till ett ställe som heter Detriot.. hade himla trevligt =) Sen imorse va vi iväg och käkade frukost på ett jätte trevligt place.. Sen åkte jag hem och jobbade..
Jag Kajsa och Maja gick på en lång promenad på 1 1/2 timme super duper skönt kan ja lova.. Sen var vi bara hemma, lagade även mat, de blev pasta med köttbullar och sås och de viktigaste lingon, de e kajsas favvo.. Lingon till frukost lunch o midda.. haha ne inte alltid kanske men väldigt ofta.
I morgon ska jag ut med Otto, har inte träffat honom på länge nu så de ska bli skoj hoppas jag =)
Bilder ifrån paraden
Kajsas pojkvänner ;)
Våran granne med deras söta hund var också med i paraden =)
God Natt Nu kryper jag ner under täcket för idag..
Tänk er att jag inte suttit på internet på hela helgen typ.. Men jag kan lova att jag haft de på hjärnan :p





XOXO


Balboa Island Parade 6/6

SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN


Så här ser man ut idag då, känner mig som en Zombie, men vacker ändå =)
Somnade riktigt sent igår natt..kunde inte somna men de blev lite sömn till slut, skypade med familjen hemma och även broder simon.. =) och jag får ju inte glömma att jag prata med Malin också.. Snart e min prinsessa back again ;)
Vaknade kl 9, gick upp och åt frukost med familjen, sedan drog vi ner till Balboa för att kolla på en liten parad, de va riktigt skoj faktiskt, både Kajsa och Maja tyckte om de.. lägger in bilderna senare..
Sveriges Nationaldag idag !!
Nu ska jag iväg en sväng hörs sen då :p




SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN  SWEDEN





lindises.blogg.se

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1637732/lindises?claim=96ybgjcfhug">Följ min blogg med bloglovin</a>

Maria Montazami..


Super fint hem verkligen..och alla verkade super trevliga. men vi var inte kvar så länge..
Såhär va jag klädd hos maria..

kom precis hem från festen igår, ska ta men en dusch nu får se vad som händer sen..men de blir nog lugnt..=)
Var hos Maria igår, de var riktigt trevligt och mkt god mat måste jag säga.. hihi Anna tappade även en köttbulle i mitt vinglas :D Och Hanna kammade hem en stor korg med kakor, för typ 80 dollar.. Jag lade ett bud på ett par hörlurar men jag tror inte jag fick dom, vi får väl se..
Sen kom vi hem och jag drog ut igen, bytte även om en snabbis.. Var på District, sen Cassidy och woddys, hade himla kul drack ingenting =) duktigt va ?? haha men sen åkte jag hem igen hämtade min bikini och drog och badade jacuzzi med några vänner.. Vaken hela natten men då drack ja oxå =) hihi..
Idag har vi varit i huntington beach och käkat, sen bara kollat på film.. och nu e ja hemma igen, ska hoppa i duschen..
Puss Puss hörs senare-..
XOXO

Old pic 3/6

Är vi inte systrar???
Idag har vi varit i parken, de känns som att de va väldigt länge sen sist. =) Sen har jag bara varit hemma med barnen, medans Anna var iväg och tränade först, sen åkte hon iväg för att köpa nått nytt att ha på sig imorgon när vi ska till Maria Montazami.. Hon hittade ett par super snygga svarta jeans leggings med dragkedjor på fickorna, sånna vill ja med ha :D måste visa er.. och så hittade hon 2 toppar tror de va allt..

Sen har jag ju varit i skolan idag med =) duktiga jag hahaha..
Hittade lite gamla bilder på mig Emma och Fia idag med...
Jag i super kort hår...tror visst att alla 3 hade kort hår då?? hahaha emma har sött linne ;)




Och nu är det dax för sängen för min del..ska upp tidigt imorgon och fixa med allt =)
Good Night

XOXO

Brunette is the new blonde.. 2/6

Idag träffade vi Hanna och Andy i Mission Viejo på ett shopping center där.. Det va kul.. Anna bytte in lite kläder & så gick vi runt lite där. Sen när vi kom hem därifrån, åkte Anna iväg och shoppade lite mat och tillbehör till huset, medans jag var hemma med barnen. Sen drog vi ut på promenad innan jag åkte till skolan.. =) skönt..!
Imorgon händer nog inte så mkt..
Ni visste väl att brunetter är de nya blonda ??!! Hahaha Så nu kommer alla bli brunetter =) Alla förutom min snygga syster Blondie själv ;)
Detta var bilderna från igår när vi var på Jims jobb...
Redan torsdag imorn.. känner mig lite stressad inför helgen =) hmm vad ska jag ha på mig osv..??
Hoppas de blir en underbar helg.. Hoppas Mullimecki kommer hem snart ;p
God Natt




XOXO

Pastime..!

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål


Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet


Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Sällskap ikväll 1/6

Denna bild tog jag hos några kompisar i Sunset Beach, där Sandra Bullock bodde innan seperationen..




Tiden springer iväg alldeles för fort..gillar inte de =) haha Här kommer lite bilder på vad jag fick idag, orkar inte fixa med bilderna från parken och fia du får vänta tills imorgon =) Jag lägger ut mer imorgon.. ;)

Imorgon ska vi åka och träffa Hanna & Andy igen, skojsigt..
Vad ska jag ta på mig på fredag ???
God Natt allesammans








XOXO

Fredag fest hos Maria Montazami 1/6

Svenska Hollywoodfruar

Ska bli spannande pa fredag och se vad ni svenskar sitter och kollar pa :) undrar bara vad jag ska ha pa mig, man ska ju ha imponerande kladsel ;) far se vad jag hittar pa.. Kanske man kan fa nagra tips????

Det gick jatte bra med bada barnen idag, forutom att Maja grat hela vagen hem :( inte sa kul..men de funka allt, vi kom hem helskinande och Kajsa missade sin nap. Men men..

Sen gick Kajsa och jag pa en promenad nar vi kom hem och nu sitter jag i skolan och lyssnar :)

Nere vid Jims jobb har dem en liten djurpark med hastar kaniner marsvin faglar mm..dar vi var med Kajsa och
Maja :) visar bilder senare :p

Fick aven ett bud med blommor och en nalle bjorn idag


Kommer bilder nar ja kommer hem ikvall..




Jag och Zira




XOXO


Time for bed

Jenny & Coppis
Hade en riktigt skön runda förut, det blev trapporna också :p skapligt jobbigt kan ja lova.. haha de enda jag tänkte på va fy f...n va jobbigt detta är, hela tiden. Förstå va kul de va att ha de på hjärnan när man springer.. =) Måste skaffa mig en Ipod ist.. Så man slipper min jobbiga ärthjärna..:D

Sen när jag kom hem slängde jag mig i poolen och Kajsa kom & gjorde mig sällskap så vi simmade o lekte massa.. =) Sen blev det middag.. Kina mat fick de bli som Jim hämtade upp, för huset är städat  idag för Anna ska ha tjej träff här imorgon.. Så Jim och jag med barnen drar till hans kontor imorgon bitti.. Vi stannar där tills efter lunch.. Sen ska jag och barnen åka hem så får Kajsa ta sin nap i bilen =) Blir spännande att köra båda barnen själv.
Saknar min häst hemma i Sverige lite nu..
Good Night!!!
Lite minnen =)







XOXO

Happy birthday mom!

Grattis till min Mamma som fyllde år idag, pratade med familjen hemma i sverige på skype förut =)
Idag har vi städat kyl och skafferi.. Sen åt vi paj och sallad de va smaskens.. Nu tror jag de andra badar här ute, själv tänker jag gå ut i de fina vädret för att ta en joggingrunda, ska bli riktigt skönt.. :p
Vet inte om de händer så mkt mer idag..



Hittade denna bild på Kindas hemsida, Jenny och Zofrina och jag och Zira i bakrunden =) Kommer du ihåg Jenny ?


Tjingeling så länge ;)

RSS 2.0