Shoppat på Jacks 30/5

Idag har varit en riktigt skön dag, bara chillat och tagit de lungt.. Jims syster med familj har vart här hela dagen. Frukost blev de svenska pannkakor, sen drog jag och Krissy till Peninsulan och shoppade lite på Jacks =) en surf butik.. Hittade en jätte fin T-shirt där.. Sen mötte vi upp Jim och de andra på cyklarna en sväng, för att sedan dra hemmåt..
Sen har vi bara hängt lite vid poolen, grabbarna badade lite.. Kajsa har varit lite knasig tack vare att hon missade sin nap =) så hon har inte velat bada, men jag tror vi ska hoppa i poolen snart..
Hmm nu ska jag bara vila lite.. får se vad som händer sen förutom att vi ska bada då ;p
Här kommer lite bilder på nya kläder..!!
Vi hörs imorgon.. God Natt
XOXO

Många läsare =) 29/5

Nu sitter jag här med ansiktsmask och en skål med nötter och massa svenskt godis, köpte 2 påsar djungelvrål, 1 turkisk peppar, 1 salta skallar och 1 hallon/lakrits skallar =) så denna kväll blir bara mys och film i sängen.. Men jag måste säga att jag va riktigt sugen på en utgång, måste ju använda mina nya kläder jag köpt..kort kommer kanske imorn ;p Har haft underbart väder idag..

Pratade även med Malin en stund och hon sa till mig att jag borde ringa min mamma och gratta henne på mors dag.. Tack för den! =) hade ingen aning.. som vanligt då..
Kul att man fått så många läsare nu.. de uppskattas!
Ne ska mysa vidare nu, så får man se vad morgondagen har att erbjuda ;)
Imorgon ska jag äta lite vettigare, idag blev de banan till frukost, sen en voffla och korv på midsommar firandet, sen en macka till middag och nu bara massa gosaker =) kan inte bli sämre.. Haha Måste ut och springa imorgon bitti med =) blir en shake på de..
God Natt alla mina vänner, saknar er.
Liljekonvaljer till MAMMA med

XOXO

Svensk midsommarfest i OC 29/5

Idag följde jag med familjen på midsommar firande, med Svenska skolan i någon park, himla mysigt var de =) Saknar sverige lite mer, men inte vädret..för de e grymt skönt här.. haha

Igår var jag och shoppade lite, sen blev de utgång med några grabbs =) super trevliga killar verkligen.. Vi åkte till Woodys.. Hade en super kväll.. Är lite sugen på sharkis ikväll, men får se vad som händer.. först ska jag påka till fashion island =) mer shopping..

Glöm inte foundation på make up store !!
Vi hörs snart =)
Love U All

Pyjamas dax 27/5


Jag är grymt sugen på partaj =) så hoppas på lite roliga tips tills imorn kväll. Shoppa ska jag göra iaf, så ska försöka hinna lägga ut bilder imorn..;p
Nu ska jag sova så jag orkar med den långa dagen som kommer...
Hoppas Malin har en fridfull resa hem =)
God Natt


Seee ya!







Love Love Love

Sweden <3



Vaknade hemma hos Malin idag, ganska ensamt :( hon drog tidigt till flygplatsen och nu ar hon uppe i skyn pavag till mitt kara Sverige :) Hon far ta lite kort at mig, sa blir jag glad iaf.. haha

Idag akte vi hem till Hanna & Andy, lekte och fikade, de va himla trevligt :) Andy har ju varldens storsta lekplats hemma hos sig.. :p

Sen har de inte hant sa mkt mer idag, Anna akte ivag och shoppade medans Kajsa sov.. jag lekte med Maja och de va kul de me.

Nu sitter jag i skolan och trakar, vantar pa att vi ska komma igang med nage vettigt..

Imorgon skulle vi sett Sex and the city II men de far bli en annan dag.. Sa imorgon ska jag bara shoppa loss lite..hihihi




Ha de gott mina vanner




XOXO
 

Goodbye Darling 26/5

Tack till Sofia Åsberg som hjälper mig med att få bloggen lite finare =) Saknar dig!!
Inatt vaknade Malin och satte sig upp i sängen & började prata med Tessa i sömnen, men Tessa va juh inte här, men som tur va kom hon på sig själv och somnade om igen.. Sen imorse var jag och Malin ute och sprang en runda blev helt slut.. =) Sen när jag kom hem så blev de frukost och Yoga med familjen.. Sen var Kajsa & jag ute & spelade fotboll =) hade skitkul! men jobbigt var de kan ja lova.. tyckte hon med =)
Sen var vi på Kajsas sista simlektion 10-dagars.. och nu kan hon simma under vatten till poolkanten..hon tyckte de va super kul! Hon sa hela tiden more mer more mer more mer.. haha såå söt.
Ikväll blev det barbeque hemma hos oss med några av Jims polare.. De va riktigt kalas gott kan ja lova ;p
Och nu sitter jag hos Malin och kollar på när hon packar o stressar massor för hon drar hem till Sverige imnorgon bitti =( hmm jag vill me följa med =)
På fredag blir det shopping för mig brillor, klänning, trosor och skjorta eller kanske skorna =) Hoppas på allt men vi får se hur de ser ut.. ska lägga in bilder på all shopping i helgen =)
Hej då Malin vi ses om 3 veckor..
God Natt !!

XOXO

Zzzzzzzz

Åhhh vad jag e trött, vill bara sova... som sagt väldigt tjatig dag =)
Kajsa har blivit väldigt gnällig på sista tiden, fast hon e ju fortfarande jätte rolig..
Sen har man blivit mailbombad från alla möjliga håll idag, de va lite intressant att läsa alla olika reaktioner!! Mycket roliga och tråkiga mail..men allt kan inte vara bra hela tiden, man måste ha lite svackor i mellan åt..
I morse var jag och Malin ute och sprang en runda vid 6:30am super duper skönt ;) Sen fixade jag omelett till mig, Anna & Kajsa..  De va smarrit..
Sen har jag varit ute på promenad med Maja idag med.. Kajsa har varit på simkurs och det går tydligen jättebra nu, så jag ska följa med imorgon och på onsdag och kolla in resultatet =)
Ikväll blev de jätte goda räkmackor med tillbehör för hela familjen..

På torsdag åker Malin till Sverige, kommer sakna henne!!


På torsdag ska vi hem till Hanna på morgonen och umgås med Andy lite =)
Nu e jag helt slut, så ska krypa ner i sängen för att drömma mig bort ett tag.
Good Night !




XOXO

Take it easy..!!

Nu är helgen slut!! oj oj oj va skoj vi haft =)





I fredags åkte jag först till frissan, blev nöjd med klippningen, ingen större skillnad, men de känns sååå mkt bättre..
Sen var jag ute på promenad med Maja underbart skönt.. Sen kom Anna o Kajsa hem från simkursen, så de va allt som vanligt =) Sen kom Jim hem, så familjen åkte till Balboa för att vandra runt där med några kompisar..
Så jag började göra mig i ordning för kvällens middag & partaj med Malin.. Sen kom även Malin till mig för att fixa sig lite. Sen ner till Peninsula, där vi satte oss på en mysig restaurang bar och tog var sin kycklingsallad den va super god, även en öl till maten.. plus att vi skämde ut oss totalt när vi kom dit, men vem bryr sig haha..
Sen vidare ut i dimman =) Sharkis träffade vi massa nytt folk på, sen woodys dansade lite, sen District där vi träffar alla gamla nötter, blev även lite kalabalik ett tag.. haha men de va trots allt en super kväll.....
God Morgon Malin kl 7 dagen där på =) Skapligt trött så jag somnade igen, gick kanske upp kl 11.30am, ut till Anna och Jim o barnen och berättade om kvällen natten som vi varit med om =) åt vofflor till frulle, sen varsin tonfisk macka på de.!! haha Mumma =)
Sedan åkte vi iväg på en ny shopping runda.. Hittade massa roligheter.. lägger kanske upp bilder nån dag på allt jag köpt =)
Sen ner till Peninsula för att hämta upp Malins bil från gårdagen, sen hemma hos mig kl 9 på kvällen typ..haha Visade våra inköp för Anna o Jim..
Åkte sen hem till Malin funderade på va vi skulle göra med kvällen, tänkte först åkt och kollat på film med en kompis, sen nee vi drar till peninsula igen o tar en öl.. men sen bestämmer vi oss för att åka förbi Landmark och kolla om vi kommer in där..men de va alldeles för lång kö... Så vi svänger vänster och bestämmer oss för att dra till Laguna Beach ist.. åker dit blir stoppade av Polisen, han tyckte inte de va någon bra idee att köra vänster, där man inte får åka in =) haha men han va snäll.. =) inga böter där iaf..
Sen satte vi oss på ett jätte mysigt ställe drack & chilla.. Sen drog vi hem igen käka lite chips och gick o lade oss..super trötta båda 2 =) hiihhi...
Och idag när vi vaknade gick vi och handla mat, gjorde omelett till frukost, de va super i magen =) Sen iväg på en ny shoppingrunda, hittade lite men köpte inget.. Malin handlar till sin familj hemma i sverige, för hon åker juh hem på torsdag.! Sen hem så blev de svenska pannkakor Yammi =)
Och nu sitter jag här i Malins säng orkar inte åka på Au pair mötet.. känner mig jätte trött!
Nästa helg ska jag köpa mig ett par Ray Ban brillor, och en fin klänning jag hittade idag.. ska bli fiint.. hihi..men har lite svårt att bestämma mig vilken modell ja ska ha..men men
Malin ska ta med massa saker till sverige åt mig och ta med massa hit igen..hon e såå snäll..
Ne nu ska jag in och göra Malin o barnen sällskap =)



Have A Good Night




XOXO

Good Night 20/5-2010


Nu har jag suttit barnvakt klart för idag =) Dom va såå lugna och fina ikväll båda 2.. ;P
Idag har jag varit mest med Maja, vi var ute och sprang i morse, Kajsa och Anna har varit på simkurs, alltså en rätt så vanlig dag.. Såg även världens finaste bröllop på film förut, ett sådant vill jag med ha nån gång i framtiden.! Det kallar jag super party =) haha men dom va så himla perfekta ihop. =) Anna och Jims kompisar i 25-30 års åldern typ.. Kan inte sluta o tänka på hur underbart de såg ut.. haha
Och nu sitter jag här med ansiktsmasken igen, väntar på att den ska få verka klart, ska också passa på att måla naglarna nu med mitt nya lack.! Så jag blir fin tills imorgon.
När jag vaknar ska jag åka och ta ut pengar, sen åka till Irvine för att klipppa håret hos Annas frissa, hoppas på att de blir bra =) men de tror ja allt..
Sen hem igen och jobba lite, sen ska Malin och jag ner till Beachen och käka middag och mysa.. sen blir de Party party =) Weeeiii..!! Kan inte bli bättre dag. ;)
Nu ska jag sova, längtar sååå tills imorgon =) ha de så gött så hörs vi imorgon när jag har gjort i ordning mig för fest =) hahahaaha
Good Night










XOXO

American Apparel 19/5-10

Idag var jag först ute och gick med Kajsa i 30 min, sen samma runda med Maja, underbart skönt och jobbigt.! Sen på eftermiddagen skjutsade jag Anna och barnen till en kompis beach house, de skulle umgås och käka lite där, Jim mötte upp dem där.. Jag drog hem och duschade, färgade håret och sedan till Malin som bjöd alla på middag, hon hade lagat riktigt mummsig mat =) haha sen drog vi till affären växlade alla mina mynt som jag samlar på mig hela tiden..använder inga mynt när ja handlar.. haha orka ;P



Sen drog vi till Huntington, kollade runt i massa surf butiker, sen American Apparel, hittade massa nagellack och ett par strumpbyxor, super coola =) hihi.. de blir att ha på sig på fredag =) weeii =)
Vi pratade även om att Malin e så trött hela tiden, hon springer efter sina barn alldeles för mkt tror ja =) hon tror att hon springer efter mig för mkt.. haha men de vet ja inte om de stämmer!! ;P Hon ska juh snart hem till sverige o vila upp sig ett tag =) maybe I need some rehab, or maybe just some sleep ;) haha
Vi har verkligen aldrig tråkigt ihop, även att vi slåss ibland, men va gör de om 100 år =) som kristian brukar säga..haha
Är lite sugen på att gå till La Cave imorrn eller va de heter, får se hur de känns imorgon, ska ju sitta barnvakt på kvällen när Anna & Jim går ut..så blir ingen skola för min del imorrn..
Min lärare sa att hon tyckte jag var super bra på engelska så hon fråga varför går du här.. men jag känner att jag behöbver mer självförtroende i engelskan..och känner mig inte så bra som man borde =)
Ne nu måste jag sova, måste orka med morgondan oxå =)
God Natt






XOXO

18/5-10

Grattis min bästa kusin Sofie Karlsson på din födelsedag! Hoppas det va en underbar dag..

Orkar inte skriva mkt idag, är helt slut. Kajsa har börjat med en 10 dagars simkurs, där dom lär sig simma under vatten.. Ganska intressant faktiskt =) Hon gör bra ifrån sig. Idag har jag lagat spagetti & köttfärssås, det blev riktigt mumsigt =) haha jag e bäst på de hihi..fråga mulli mecki (Malin) ;)
Kajsa hittade en kompis i parken.. =)


Kajsa och hennes 3 e nya cykel.. de andra va förstora, visst e hon söt?
Malin sov här natten som va, vi skrattar så mkt att vi kissar på oss, de måste vara positivt :P
Idag var jag ute och sprang 30 min med Maja, underbart som alltid..
Längtar tills på fredag då ska jag tilll frissan, ska bli så himla skönt att klippa av sig allt hår.. orkar inte längre.. =)
Ne nu ska jag skypa lite sen sova i min undernbara säng..
På fredag kväll blir de utgång med underbara Malin, hon åker snart hem till sverige =( hihi
God Natt
Love-love-love I want your Love






XOXO

Rock n Roll =)

Haha Rock det va jag, Malin fick vara Roll... de ni !!
Okej ännu en helg överstökad.. Nu ligger jag äntligen i min säng vilar lite.. ska snart åka över till Malin igen, fika lite paj och umgås med Ella och Tessa =)
I torsdags fick ja ett mms på kvällen =) haha en bild på 2 killar, där de står : Vill du gå ut med dom här killarna? haha de va juh för roligt.. 2 killar från england, men man fattar juh ändå inte va dom säger..! Så de va väl lioka bra aytt man inte träffa dom.
I fredags va jag och Malin nere på Diistrict och woodys =) hade ap roligt som vanligt! Träffade massa folk vi kände igen och alla är så trevliga =) Sov hos en kompis, sedan hem till Malin käkade frulle osv, åkte iväg på shopping o massa kuligheter..
Lördsg va ja barnvakt åt maja o kajsa på kvällen, och Malin hade oxå extra.. Så kl 11 drog vi till Landmark hade lite trevligt sen bara hem o sov sov sov & sov lite till, sen ner för frulle igen.. mummi =) Sen lite shopping igen..och nu sitter jag här och skriver.!!
hoppla nu måste jag dra mig. HA de så bra..
XOXO

Snart helg igen !!

Nu ar Anna hemma igen, kanndes lite tomt utan henne :) Idag var ja ute och sprang med Maja, de va som vanligt riktigt skont! Tog lite bilder ocksa :)

 

 


Sen kom Malin, Ella och Tessa hem till oss for att bada med Kajsa och Anna, dom hade de trevligt, jag var med Maja brevid..

 

 


Kom precis hem ifran skolan sa nu ar jag super trott, ska lagga mig alldeles strax hiihi.. Langtar sa himla mkt efter helgen nu.. taggad =)

God Nattis hälsningar från lilla mig =)




XoXo

 

 


Ensamma hemma!!

Igår och idag har Kajsa och jag varit ensamma hemma, Anna kommer hem ikväll kl 9.. =)
Så både igår och idag har Kajsa och jag varit ute och sprungit 30 min med vagnen!! Det va underbart, Kajsa somnade i vagnen igår =).. Igår lagade jag maten och idag hämtade Jim upp Grekisk mat. Mumma va de haha
Snart ska Malin och jag ut och springa en runda till, känner mig sååå duktig.. Vi var i parken både igår och idag underbart skönt ute..
Imorgon är det redan torsdag och skola så klart.. hmm men snart e jag färdig me den, ska bli skönt eller nått haha =) Nu ska jag ta reda på va Malin håller hus =)
Ha de gött de har jag iaf !!
Är lite sugen på Huntington denna helg med ;) Hittat en rolig sak där.. hihi.. va kan de vara?
Inte någon klädesaffär iaf haha
See yaaa
XOXO

Nya Linda är här!!

Nu ska jag komma igång med träningen på allvar, funkar inte att dricka öl utan träning =) haha
Idag har Kajsa och jag varit i parken och busaat järnet.. Igår satt jag hos Malin och myste, kollade även på wipe out med henne! Såg ni inte de så missade ni något kul =) haha

Wipe Out Kanal 5


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir ja inne på skype ett tag, sen ska jag krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon och springa kl 05.30, börjar jobba halv 7 imorgon. För Anna ska iväg på YPO skoj i Palm Springs och Jim drar till jobbet tidigt imorn.. Så de blir bara jag och Kajsa imorgon tills Jim kommer hem, men Anna kommer tillbaka på ons kväll, så vi ska allt klara oss =) 

Sen har ju jag skola imorgon med.. Om Jim kommer hem i tid =) Annars struntar jag i den haha..

Nu orkar jag inte detta mer..



Goo Morgon Sverige, Good Night California!!


XOXO

Now Im All Yours.!!

Malins och min Cykeltripp..sitter på ute serveringen på sharkis =)
Mina nya kläder hade jag på mig igår lördag, kom hem kl 5.00 am.. Dansade loss ordentligt igår, vi var överallt och ingenstans, uppe och nere hur som helst.. Sen vaknade vi, chillade, skrattade, skypade mm.!


"Im rich and u r beautiful. Whats the difference?"

Idag var de ju mothers day, så vi åt jätte goda ordermackor =) Och jag och Malin gjorde blåbärspaj till efterrätt..mumma! Jims syster och mamma och pappa kom förbi på lunch.. Jag och Malin åkte oxå ner till beachen för att hämta Annas bil som vi tog dit innan vi gick ut.. Jag körde Jims nya bil Cadillacen.. Jätteroligt va de =) den va riktigt pigg hihi..
Lite av mina nya kläder =) Fin fint haha
(Minnesvärd dag)

XOXO

Huntington Beach !!

Idag vaknade vi gick och satte oss på Zink, åt frukost, sen till Sprinklers köpte en cupcake.. de va smarrigt!! Sen hem till mig och tog cyklarna och körde vidare till Huntington Beach, riktigt mysig cykelfärd. Där stannade vi på American Apparel och shoppade loss till tusen =) orkar inte lägga in bilder på kläderna idag dom får ni se imorgon =) Sen gick vi ut och satte oss på sharkis tog en hamburgare och en öl chillade och hade de bara riktigt gött.. Sedan cyklade vi hem igen, sjöng massa olika låtar så de ekade i hela universum.. ni kanske hörde oss ;) haha Blir många fler cykel turer till Huntington..de kan ja lova, den staden är underbar. !!
Nu ska jag bara in i duschen föna locka sminka, sen dax för en riktig utgång i Newport, sova hemma i natt blir det också, hatar Malins säng den e så knölig.. hihihi..
aahh just de har hittat världens bästa bikini shop =) ni alla skulle älska den, dom har allt man kan tänka sig!!
Lite bilder från igår fredag, vi gick till Landmark igen, hade riktigt trevlig.. Dansade massor ;) Köpte godis på väg hem och gick förbi en massa poliser som hade tagit en tjej och när vi passerade sa dom till varandra ska vi ta tjejerna där.. haha jag bara skrattade medans Malin skäller på mig.. =) men kul hade vi..
Ikväll blir de party i Newport =) det gillar vi allra allra mest hahaha..bilder kommer imorgon söndag =)
God Natt passar jag på att säga nu då !!
XOXO

Californien...

Välkommen till paradiset..


Ohh idag har jag vart i skolan, lärt mig lite mer engelska igen.. Det gick underbart bra =)
Fick också höra att Lady gaga är i sthlm hur kul lät inte de?? Men ja har juh kul här, kan inte åka hem för en sån skit sak.! haha
Igår kom Malin och barnen förbi en sväng hos oss, vi badade jazzuci de va super kul att dom kunde komma. Måste vi göra om igen snart. hihi!!
Sen igår åkta jag och Malin till Laguna Beach å käka sushi =) de va smaskens ska ni tro.. ;) blev proppmätta..haha Efter de åkte vi till CDM och tog en öl på Landmark.
Idag har vi bara tagit de lungt, var i parken med Kajsa och hon hittade en kompis direkt som hon kramades med hundra ggr.. =) sen va spiderman där å, men Kajsa va lite rädd för han.. men vi hade kul..
Åt pannkakor till middag idag, de va riktigt gött ni..
På södag är det mothers day, så då får alla mammor ha de så extra bra... haha
jahopp då va de väl inge mer ja ville säga :P
Ha de gött för imorgon e det fredag, då händer de grejer!!
XOXO

Budweiser!!

Det är grejor de.. Haha

Saknar mina vänner här e  2 utav dom iaf =)



Kom precis hem från skolan, somnade några gånger, inte bra =) så ikväll ska jag sova tidigt, typ nu då.. haha
Har varit på svenska skolan idag, Kajsa va en riktig liten ängel, Maja med. Sen åkte vi hem, Anna åkte iväg för att handla och jag fixade i huset, barnen var så lugna och snälla. Sen städade vi i ordning lite, sen började jag med att göra inbakade pizzor, dom blev riktigt fina o goa =) ni skulle ha smakat en bit..
Min bror Simon fyller 25 på fredag, så måste nog hitta nått fint han kan få, för de e ju inte ofta man fyller 25 eller va säger ni =) min hjärna räcker inte långt =) haha
Här kommer lite goa bilder på min älsklings favvo =)
Coolaste tjejen i newport =)
Men sööt e hon med =)
Vart tog Kajsa vägen? Gick hon till grannens hus, eller kanske redan gått och lagt sig? Kajsa var e du? Ohh jag ser dig..haha där e du din lilla bus unge =) haha
God Natt


XOXO

Grymmaste helgen.. 2/4

I fredags försvann familjen till Palm Springs och jag åkte hem till Malin för en fika med Tessa och Ella.. Sen på kvällen åkte vi ner till Beachen käkade gott och drack drinkar =) Där vi bestämde oss för att åka på BBQ hos några grabbs 3 timmar härifrån dagen efter.. De var riktigt skoj och bilfärden ännu roligare..så skönt att Malin kör, för när hon drar till med sina roliga skämt kan ja ej sitta still, så de va juh tur att ja iunte hade fötterna på pedalen =) haha
Väl där blev de sitta i soffan och kolla på medans grabbarna fixade med maten osv haha de var riktigt mummsigt.. efter maten drog vi ut för att avfyra några skott eller väldigt många skott..blev helt lyrisk =) hahaa Jag träffade allt jag siktade på..! Hade så gärna velat åka lite cross, men de får la bli en annan gång..
Sen kom mörkret ifatt oss, så vi drog tillbaka till huset och festade. Hade så himla trevligt fick även se lite kort trick =) haha han va grym påt.. så nu blev vi sugna på Vegas hihi..
Fatta vi var ute i ingenstans.. kändes som att vi var helt lost =)
Jim bytte in sin bil i fredags innan dom åkte, så nu får vi verkligen plats..
Kolla in den galna hästen, helt sjukt att jka fick med den på bilden =)
Mitt i ingenstans =)
God Natt mina kära och nära

XOXO

RSS 2.0